Veckans boktips för ehandlare och entreprenörer (v.19)

Denna veckans boktips, är en bok som verkligen förändrade både mig själv och mitt synsätt på mig själv och min omgivning. Det var väldigt mycket som jag inte förstod om mig själv innan jag läste boken. Mycket av det som jag gjorde tyckte jag kändes så fel, men efter att ha läst boken: Introvert, den tysta revolutionen av Linus Jonkman så blev så mycket klarare för mig.

Denna boken bör du läsa oavsett du är ledare, ehandlare eller bara vill förstå din omgivning. Ifall du är osäker på ifall du är introvert, något som ses som fel av väldigt många människor och vill förstå dig själv bättre, måste du läsa denna boken.

Detta är en bok som ger svar och förklaringar. Dessutom kan det vara den boken som har absolut sötast omslag av alla böcker 🙂

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar