Ny försäljningskanal för JS Energi

Imorse insåg att min planering idag inte skulle hålla. Tanken var att jag skulle tillbringa dagen på Entreprenörsdagen i Båstad, men efter att ha tittat igenom allt jag låg efter med insåg jag att det helt enkelt inte var möjligt, utan det blev att bege sig till kontoret istället för en “crunch” dag då jag bara betade av min todolista.

Förutom en massa riktigt tråkiga men nödvändiga arbetsuppgifter blev det också några riktigt roliga, och en av de roligaste är att vi nu på JS Energi Service finns på ytterligare en försäljningskanal. Vi har tidigare bedrivit vår försäljning av reservdelar och tillbehör till värmepumpar på vår egen sida http://jsenergi.com något som är lönsamt och fungerar riktigt bra. Vi har dock senaste tiden tittat på vilka andra kanaler kan vi komplettera med, där vi når de kundgrupper som inte går via google för att hitta delarna utan där vi kan ta del av en redan stor trafik och som redan är i köpläge.

Screen Shot 2015-06-23 at 22.21.35

Den kanalen tror vi att vi nu har hittat och vi gör just nu ett test på att sälja vår reservdelar via CDON. Vi ser inte detta som en konkurrerande kanal för oss, utan snarare som en kompletterande kanal där vi når en helt annan målgrupp med vårt erbjudande.

För närvarande har vi bara 13 produkter upp, men inom någon vecka kommer vi ha betydligt fler produkter, dock kommer vi aldrig ha hela vårt sortiment där, t ex när det gäller reservdelar som kräver mycket kompetens för att byta så kommer de inte vara här, utan det rör sig endast om volymprodukter som den händige husägaren klarar av att byta.

Vill ni se vårt sortiment på CDON hittar ni det på http://cdon.se/merchant/js-energi/

Förrutom detta har jag nu ikväll fortsatt med fasadtvätten på sommarstugan och nu när jag kom hem har jag lagt sista raderna på ett första utkast på ett businesscase för ett nytt riktigt spännande projekt, det är tidigt i processen så vi får se om det blir något.

Nu däremot ska vi dyka i sängen… i alla fall snart, kanske jobba lite till bara 🙂

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar