Glömde visst

Inser att jag faktiskt glömde skriva mitt blogginlägg igår, fast det var klart i huvudet och bilderna var utlagda så jag passar i alla fall på att bjuda på bilderna.

Foto-2014-12-01-18-42-29

Igårkväll satt jag på kontoret i Malmö och jobbade och innan jag åkte hem så stannade jag en stund och begrundade julbelysningen, och eftersom min telefon var lite smutsig på linsen blev det en väldigt konstig effekt på bilden ovan.

Idag däremot har varit en dag då flera av mina möten blev inställda, lite tråkigt men däremot så innebar det att jag hann beta av en massa andra saker som jag låg back på, boka lite möten, förbereda andra möten och lite annat smått och gott.

Hann dessutom med en trevlig lunch i Höganäs, där tanken var att vi skulle till Garage Bar men när vi kom dit fick vi reda på att de har stängt på måndagar och tisdagar, som tur var så hade saluhallen öppet och bra lunch dessutom.

Foto-2014-12-02-12-10-16

Måste ju också visa denna reklamen som kom från Ellos igår, där allt står på finska. Man börjar ju fundera om det är medvetet och de faktiskt vill skapa en viral spridning på det hela då jag har sett flera som visade upp det på Facebook igår eller är det ett mänskligt misstag som ligger bakom, i alla fall så är det rätt roligt

Foto-2014-12-01-20-57-31

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Detta inlägg har en kommentar

  1. Ellos

    Hej!
    Ett beklagligt misstag har inträffat hos Ellos tryckeri som sände ut detta erbjudande på finska. Vi ber om överseende det. Erbjudandet stämmer i övrigt så när som på priserna som är i EURO.

    Med vänlig hälsning
    Agneta /Ellos

Lämna ett svar