Föreläsning om Google Analytics

Foto-2016-02-17-20-48-50

Idag var det riktigt spännande, höll nämligen en föreläsning om Google Analytics och hur man använder datan för att tillsammans med sin affärsplan och den tilltänkta målgruppen nå de mål och använda den datan som man får från just Google Analytics. Men också mycket prat om att Google Analytics faktiskt inte ger några svar och tolkningar utan det visar endast fakta och data, dock måste denna data tolkas och man måste ta på sig “dumstruten” och analysera sin egen sida som en besökare som inte har byggt den eller känner till den själv. Det är först då som man faktiskt kan åstadkomma riktigt bra resultat med försäljning på Internet. Som jag har sagt så många gånger förr och även skrivit om så är Försäljning på Internet ingen egen bransch, utan det är faktiskt bara en försäljningskanal där klassiska försäljningsmetodiker tillämpas.

Tack till er alla som var och lyssnade på mig, inte bara ni från E-commerce Park utan även er som kom utanför och lyssnade.

Här nedan kan ni ladda ner presentationen om ni vill ha den själv, och om ni önskar ta en fika, prata om försäljning på internet eller något annat är det bara kontakta mig så gör vi det 🙂

Google Analytics

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Thomas Seleskog

  Hej,

  Intressant sida! Jag ska läsa igenom dina inlägg och återkommer ev. då vi håller på att ev. starta upp handel via nätet.

  Med vänlig hälsning

  Thomas

  1. Peter Borgman

   Du är så hjärtligt välkommen att kontakta mig, så kan vi ta en helt förutsättningslös dialog 🙂

Lämna ett svar