Driva trafik med en bloggsida och lite annat – Ehandelsprojektet Del 17

Nu är det dags att börja driva organisk trafik till laptopdecorations.se det vill säga sidan som är fokus i min serie #borgmansehandel2021.

För att göra detta har jag en inspirationssida, som är en bloggsida där citat är i fokus. I detta avsnittet på min youtubekanal går jag igenom hur resonemanget är bakom den sidan. Förutom det så går jag igenom hur jag löste fraktproblemet där mina fria frakter fick pris på sig ändå och hur det hängde ihop med min print on demand tjänst.
Vi börjar också i detta avsnittet titta på skärminspelning eller User Recording tools som spelar in vad användarna gör på vår sida så vi sen kan se det och omptimera hur man interagerar med vår sida.

Allt detta och lite till hittar du här https://youtu.be/hAE7xYKl6xc

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar