Del 2 av årskrönikan

Foto-2015-06-01-10-22-46
Min födelsedag tillbringades på Ystad djurpark, där jag fick stifta bekantskap med denna pajsare 🙂

Då var det dags för andra kvartalet under 2015 i krönikan. Vi avslutade ju Q1 med att jag och IXX gick skilda vägar och bara några dagar in på Q2 så hade jag fått tag på ett nytt kontor och flyttade in på fantastiska E-commerce Park. Att sätta mig på E-commerce Park är ett av de bästa besluten jag tagit under förra året, vilka fantastiska människor, entreprenörer och förebilder som jag har träffat där, och det är varje dag lika roligt att gå till kontoret.

I aprli månad var också då jag kom i kontakt med Mobilkliniken där jag nu är delägare via Scand Group, och vi påbörjade resan med att stärka upp bolaget, varumärket och få in ett nytt fokus.

Foto-2015-04-09-16-32-38
I April månad lanserade vi JS Energis Service, företaget som nu är nordens ledande ehandel av reservdelar till värmepumpar. Lanseringen skedde på bomässan i Helsingborg

April var en väldigt händelserik månad, det var även då som vi sjösatte JS Energi Services webshop, där vi säljer reservdelar för värmepumpar. Det var en hektisk uppstart där vi under hela Q2 arbetade med att inte bara lyfta in IVTs sortiment, utan även lanserade en första uppsättning av Nibes sortiment. Då det helt plötsligt blev mer tid över på dagarna så blev det också ett helt annat fokus, där fokus tidigare hade legat på IXX IT-Partner och resten hanterats som hobbyprojekt, blev det nu fullt fokus på E-detalj och JS Energi samtidigt som en del konsultjobb togs in på Scand Group.

Foto-2015-04-03-22-15-55
1e april fick vi tillgång till vår sommarstuga, ett köp jag inte ångrat en enda sekund

På det privata planet fick vi tillgång till vår sommarstuga (1 april) vilket gav helt nya arbetsuppgifter på kvällar och helger, man kan kort och gott säga att all ledig tid hela våren, sommaren och hösten ägnades åt arbete med stugan. Första delen var dock att göra vid inomhus, ett arbete där min älskade hustru gjorde ett fantastiskt jobb samtidigt som jag började gräva fram trädgården och i synnerhet ölandsstenar, något som varit en stor del av min sommar 🙂

Foto-2015-04-04-14-53-41
Denna krabat följde tydligen med sommarstugan, förra ägaren hade nog tagit hand om honom, då han var där även när vi köpte huset.

I Maj månad var jag också på besök på Doers Event i Malmö, en halvdags seminarie som verkligen gav mig mycket intressant, det var även där som jag för första gången kom i kontakt med en person som nu är en del av ett pågående projekt som jag tyvärr inte kan avslöja ännu.

I Juni månad gick mycket arbete åt till att få till allt runt E-detaljs årsbokslut samtidigt som vi hade väldigt mycket “business as usual” på JS Energi.

Foto-2015-06-27-20-15-55
E-detalj hade en riktigt bra konferens på Österlövs Byakrog, där denna krabat blev en del av oss, dock fick vi inte köpa med honom hem

Annars var det nog inte mycket mer som hände just i Q2 om man bortser från ett stort svek som gjordes mot mig rörande ett ingånget avtal, något som kommer vara ett kapitel i min självbiografi, ett tag funderade jag faktiskt på rättsliga åtgärder då hela överenskommelsen finns dokumenterad men jag vill inte lägga energin på en sådan negativ sak, utan tror och hoppas att karma kommer drabba dessa personer som ligger bakom 😉

Foto-2015-05-30-12-12-08
Hade min bästa matupplevelse på Daniel Berlin i Skåne Tranås. Tack mina kära gamla kollegor på Atea Technical Service för presenten
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Detta inlägg har en kommentar

  1. Karsten

    Kul att läsa, och fantastiskt kul att höra att du trivs bra på e-handelsparken!

Lämna ett svar