Vilken fantastisk dag

  
fredag kväll, jag är ensam hemma, ligger på soffan och slappar samtidigt som jag tittar på Interstellar. Filmen släpptes förra året när vi var i Australien och jag har hela tiden trott det var en rymdactionfilm, men jag måste säga att jag är förvånad, den är både ganska bra och i synnerhet eftertänksam med vad vi gör med vår planet, och faktiskt hur planeten alltid kommer vinna och vi är en lite bit av planeten. Sen är det självklart är där är mycket Hollywood också i den, i synnerhet sista delen av filmen. 

Idag har varit en sådan dag fylld av energi, i förmiddags gjorde jag en av de bästa sakerna jag vet, som ger mig mest energi och gör mig riktigt glad. Jag föreläste för en klass UF företagare på en skola i Ängelholm. Sjukt inspirerande och de har så många bra idéer, jag är övertygad om att flera i den klassen kommer bli riktigt framgångsrika företagare. 

  
Nu däremot ska jag tillbaka i soffan och vila lite till, har varit en hektiskt vecka, så en vilofredagkväll kan jag kosta på mig 🙂 

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar