Vi växer…

Screen Shot 2014-11-24 at 22.26.07

Har precis avslutat ett 1 timmes skypemöte med övriga i E-detalj. När vi började bolaget hade vi veckomöte varje vecka och vi hade knappt möjligt att fylla 15 minuter per vecka och nu tar våra möten 1 timme varje vecka samtidigt som vi dagligen har operativ kontakt. Vi har också vuxit och är nu 4 personer. Det vi gjort är fyllt på med David som har fokus på frontline och implementering.

Det som är riktigt kul med det hela är att vi hela tiden märker att vi växer. Visst vi växer kanske inte explosionsartat, men vi har också bestämt oss för att vi för närvarande inte vill ha in riskkapital och vi vill växa kontrollerat med våra kunder och det är en viktig sak för oss. Tyvärr leder det också till att vissa saker måste prioriteras ner, till exempel vår hemsida som verkligen inte är modern, men den fyller sitt syfte i alla fall och dessutom sker ju majoriteten av vår försäljning via personliga möten.

Annars har dagen varit lite upp och ner, började med 2 fantastiska möten, mycket framtid och mycket planerande. Sen har det varit några möten som inte gav så mycket  och sen avslutat med lite partnermöten som var riktigt bra och hade fokus på framtiden även dem.

Har också hunnit med att träna idag, jag lider av en stor knäsmärta i mitt högra knä (Vet inte vad vad jag gjort) men det går ju bra att styrketräna överkroppen i alla fall, tur det, ska bara bli av med min förkylning så jag kan träna 100% också.

Men nu börjar det snart bli dags att gå och lägga sig och få en god natts sömn för imorgon väntar bland annat ett större ingrepp hos tandläkaren, något som jag verkligen inte ser fram emot 🙁

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar