Veckans boktips v.14

Då var det dags för veckans boktips igen. Denna veckan blir det en bok som jag försöker läsa en gång om året som heter One Click, skriven av Richard L. Brandt, handlar om Jeff Bezos och Amazon grundande.

Detta är inte bara en bra bok om Jeff Bezos, Amazon och hur det grundades. Det är alltid kul att läsa och påminna mig om, men det mest är, är en bok som påminner mig om att fundera igenom, vilka är mina verkliga konkurrenter idag och vilka kommer vara mina verkliga konkurrenter i framtiden i de bolag jag är involverad i.

Är det som så att jag ens känner till mina konkurrenter idag, eller kommer de komma från helt andra branscher och ändra hela min spelplan, på samma vis som Amazon gjorde med bokhandeln?

Verkligen en bok som borde finnas med i grundutbildningen på alla ehandelsutbildningar om jag fick bestämma, den får dig att tänka efter.

Trevlig läsning och ha en fortsatt bra torsdag.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar