Veckans boktips för ehandlare och entreprenörer (V.46)

Denna veckans boktips är lite annorlunda mot i vanliga fall. Det är klart även förra veckans bok med KPIer är lite annorlunda, men denna lämnar företagandet och ehandeln lite vid sidan om.

Enligt folkhälsomyndigheten lider 41% av Sveriges befolkning av ängslan, oro eller ångest och jag tror att vi alla känner någon som lider av det. Det kan vara svårt för oss som inte någonsin känt det och denna boken gav mig en insikt och förståelse för en värld som jag tidigare har haft svårt att förstå.

Boken Depphjärnan är skriven av Anders Hansen som tidigare har varit boktips också med sin bok Hjärnstark. Efter att ha läst hans bok skärmhjärnan som jag hade svårt att förlika mig med och som kändes extremt populistisk så var jag skeptisk till denna boken, men jag gav den en chans, något som jag nu är mycket glad över.

Boken ger i synnerhet en insikt för oro, depression, ångest och ängslan. Den förklarar också att det är ett “normalt” tillstånd och hur det är en försvarsmekanism i vår hjärna som hänger kvar sen vår tid på savannen. Känner ni att ni vill ha mer insikt i frågan, men skriven på ett enkelt vis, då rekommenderar jag denna boken, fast det varken är ehandel eller entreprenörskap.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar