Veckans boktips för ehandlare och entreprenörer (V.43)

Denna veckan börjar vi närma oss Halloween, och kanske är det därför jag tycker det är dags att stoppa in en bok som jag gillar att läsa och det kan vara för att den är provocerande. Det kan också vara för att den får mig att tänka. Det kan vara för att den är skriven av Alexander Bard och Jan Söderqvist.
Om jag tar allt det ovan och kombinerar det med teknik, IT och hur internet faktiskt bryter gränser så får jag boken Nätokraterna som skrevs redan 2004 och då förutspår mycket som ska hända.

När man läser denna blir man antingen “troende” eller bara klassar den som rapakalja. Det är lätt att tolka allt som sägs att det är det som händer nu när vi har facit klart, eller är det som så att det är lite som Nostradamus, med utfallet är det lätt att tolka en förutsägelse?

Oavsett vad så är det en bok som är intressant, det gör att man tänker efter och skapar många ideer och tankar om var vi är idag och är det som så att vi är mitt i ett paradigmskifte och att energikriser, upplopp osv, är det som i viss mån förutspåddes redan 2004 av dessa 2 herrar?

Läs boken och tolka själv, det är en bra helgläsning.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar