Veckans boktips för ehandlare och entreprenörer (V.42)

Förra veckan blev det inget boktips för att jag har galet mycket att göra, men en liten lucka gjorde att jag lyckas trycka ut ett denna veckan. Då förra veckan inte blev något boktips för att jag hade för mycket att göra, så tänkte jag att boktipset får bli den boken som jag ofta faller tillbaka på när jag har väldigt mycket att göra och känner tiden springer ifrån mig, nämligen Kaosologi av Micael Dahlen.

I denna boken finns det massor med tankeväckande ideer och funderingar på hur man får tiden att faktiskt gå långsammare och hur du arbetar med att skapa minnen. “När tog du senast upp en sten för att lukta på den istället för att lukta på en blomma? ” Boken får dig på andra tankar och det gör att du faktiskt klarar av att se saker i vardagen på ett annat vis, skaffa dig viss distans och i mitt fall faktiskt se annorlunda på hur jag hanterar stress.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar