Veckans boktips för ehandlare och entreprenörer (V.38)

Tidigare har vi haft med böcker som Solution Selling, Nudge och Beteendedesign . Att sälja är något som är det absolut viktigaste för vilken företagare eller entreprenör som helst, ändå är det så svårt.

Daniel Pink som är känd för många bra böcker och skrivit klassiker inom ledarskap har nu kommit med en bok som syr ihop mycket av det som finns i alla de andra böckerna och säljböckerna, nämligen boken “To sell is Human”.

Skulle nog säga att även om denna boken inte blir den klassiker som en del av hans andra böcker har den absolut en viktig position och varje ehandlare eller entreprenör som vill öka sin försäljning bör absolut läsa denna boken. Det viktigaste och som man bör ta med sig i denna boken är just det att alla är idag inom försäljning. Allt ifrån din redovisningsansvarige till säljaren som är ute och besök bilarna. Idag är det inte längre en dörrknackning eller en webbsida, det är något som måste vara i hela företagets DNA.

Boken heter som sagt var “To Sell is Human” med undertiteln The surprising truth about persuading, convincing and influencing others” och det är skriven av Daniel H. Pink

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar