Veckans boktips för ehandlare och entreprenörer (V.36)

Denna veckas boktips är en bok som jag läste bara för några veckor sedan, en del av min morgonlitteratur på mina morgonpromenader.

Boken fick faktiskt mig att börja tänka till, göra lite förändringar i mitt ledarskap och coachande och just fokusera på att göra många små förändringar hela tiden istället för stora omorganisationer. Hur många gånger sitter man inte som företagare, chef eller ledare och funderar, planerar för den stora omorganisationen, pivoten eller någon annan stor förändring, men tänk om det istället både är bättre, effektivare och enklare att göra förändringar med 1% per vecka?

Denna boken går igenom just det tänket, och jag måste säga, var lite skeptisk i början till boken, ännu en så kallad självhjälpsbok.
Döm om min förvåning när jag bara 1 kapitel in blev helt hooked, denna boken är ju genialisk. Boken heter 1% metoden, små förändringar, stora resultat och är skriven av James Clear. Lyssnar ni dessutom på ljudboken finns den inläst av Olof Röhlander, det gör verkligen inte den sämre.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar