Veckans boktips för ehandlare och entreprenörer (V.35)

Denna veckas boktips har en konstig titel för att vara boktips till företagare och entreprenörer, men den är riktigt givande. Jag får varje vecka frågor och funderingar från följare och personer som jag möter om att de vill starta en ehandel, och mitt svar är alltid “du ska inte starta en ehandel, du ska starta ett företag och sälja dina varor på nätet”.

Ok, det är dags att starta ett företag och följa din dröm, låter ju enkelt? Stopp. Det är nu du ska läsa denna boken. Vad är det som gör att du vill starta ett företag och är det rätt anledning.

Men boken är inte bara för dig som funderar på att starta ett företag, den passar lika bra till dig som driver företag idag, smått eller medelstort och varje dag har dina svordomar, och undrar om det är värt det. Läs denna boken, du kommer då inse att alla företagare i praktiken har samma utmaningar som du har.

Vad heter då boken? Jo den heter “Starta inte eget företag” med underrubriken “förrän du läst den här boken“. Boken är skriven av företagaren och entreprenören Mats Ingelborn

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar