Veckans boktips för ehandlare och entreprenörer (V.32)

Denna veckan känns det som det mesta har startat upp igen, och då går vi över till lite mer tips och kunskapsfokuserade böcker.

Jag har precis slutfört denna boken och där var massor med intressanta punkter i den som jag som företagare verkligen kan identifiera mig i. Det är inte som så att jag kan jämföra mig med Petter Stordalen på något vis, men när man läser boken där han väldigt öppet berättar om sina utmaningar, sömnlösa nätter, förhandlingar och så vidare så kan jag verkligen identifiera mig med känslorna som han känner och berättar, trots att jag är i en mycket mindre värld. Men det är som jag skrivit tidigare, att bara för att man har en större verksamhet eller omsättning är inte problemen mindre och ger mindre magont än vad de stora företagen har.

Boken då, vilken är det? Jo det är Min Hemlighet av Petter Stordalen. Den är skriven för några år sen och har man lite koll på honom så inser man också att där han är idag, var inte dit han siktade när han skrev boken, vilket kanske är en del av livet och att ta tag i nya möjligheter som dyker upp.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Lämna ett svar