Veckans boktips för ehandlare och entreprenörer (V.27)

Semesterperioden fortsätter och det gör även semestertemat på böckerna, kommentera gärna om ni vill slippa semestertemat och istället fokusera på mer ehandels och entreprenörsrelaterade “todo” böcker.

Denna gången är det en fascinerande bok, en bok om en fascinerande person som gjorde mycket gott under sitt liv och vars arv lever kvar, nämligen Hans Rosling. Mannen och Legenden som förklarade sanningar och satte det i relation till det stora på ett vis som var lättförståligt och underhållande.

I boken går han igenom sitt liv, boken har förresten titeln: “hur jag lärde mig förstå världen”. Det är en spännande resa och en ödmjuk inblick i både allt han åstadkommit som läkare under 70 och 80 talet runt om i världen och hur han riskerade sitt eget liv för det stora bättre i världen.

Det får en onekligen att fundera på vad man själv gör med sitt liv och vad ens eftermäle kommer vara när man lämnat denna jord.

Jag kan garantera en spännande stund i hängmattan med denna boken i händerna, eller varför inte som jag faktiskt läste den, som ljudbok (detta trots att jag hade den som fysisk bok)

Ha en fortsatt trevlig sommar

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar