Veckans boktips för ehandlare och entreprenörer (V.21)

Denna veckas boktips är en bok som betytt väldigt mycket för mig genom hela min karriär och har blivit lite av en bibel för mig när det kommer till försäljning. När jag läste denna boken första gången var det mycket som klarnade för mig och jag lärde mig verkligen många av de grunder inom försäljning som jag idag använder inom ehandeln och när jag lägger upp de olika köpprocesserna.

Boken denna veckan heter således The New Solution Selling och är skriven av Keith M. Eades. Är du en säljare eller ehandlare och har inte läst denna så måste du bara göra det, den kommer ge dig många nya verktyg i din verktygslåda.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar