Veckans boktips för ehandlare och entreprenörer (V.18)

Mitt allra första boktips i denna serien var en bok som varje ledare borde läsa, förresten, inte bara ledare utan alla som är intresserade av att utveckla sig själv. Boken hette “Vem snodde osten” och var en bok jag läste första gången för många år sedan. När jag lade upp det boktipset fick jag från en av mina bekanta ett tips om att det fanns en uppföljare till den boken, hur kunde jag ha missat det.

Uppföljaren är även den skriven av Spencer Johnson och den heter Lämna Labyrinten.

Det som gör denna boken intressant är att det är en fortsättning på vem snodde osten och tar vid där den slutade. Den är lika liten och tunn som vem snodde osten. Det gör den dock inte desto mindre bra. Storleken har verkligen ingen betydelse i bokvärlden.

Om du vill förstå vad som får dig att inte ändras. Vad som får dig att bli irriterad när du möte förändringar och i synnerhet det som du många gånger gör, dvs motverkar en förändring. Då är detta boken för dig.

Kom ihåg: De flesta säger att de vill ha utveckling, men det är betydligt färre som är beredda att utvecklas som människor, men är du så läs denna boken efter du läst första boken om osten.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar