Veckan som varit

Sitter just nu på tåget på väg till Kristianstad för att ägna lite tid med familj och vänner, ska bli riktigt roligt efter att ha tillbringat stora delar av dagen med att arbeta med deklarationer och bilagor som ska vara inne i min deklaration i tid, synd bara att jag ännu inte fått K10blanketten från han som ska göra den till mig 🙁

deklaration
Det är mycket papper när det är dags för deklarationen. Dock kan det vara för att jag först vill göra allt på papper innan jag matar in det på skatteverket.se, det är väll det gammeldags i mig 🙂

 

Tänkte jag skulle passa på nu när jag sitter på tåget att skriva lite om veckan som varit.

Det har varit en vecka som verkligen har varit på resande fot och det innebär att mycket tid har tillbringats på cafe mellan möten för att arbeta.

cafe
Att sitta på cafe och arbeta, är då jag får mest gjort och faktiskt lyckas isolera mig absolut mest… konstigt, jag vet 🙂

 

I veckan hade jag ett mycket intressant möte med Almi för att prata om mentorskap, ledarskap och vad jag kan hjälpa Almi med för att de ska kunna hjälpa företag växa och på det viset bli framgångsrika. Mötet var jättespännande, gav mig enormt mycket energi och det ska bli spännande att ha ett samarbete med Almi på olika nivåer, lär nog återkomma till det i bloggen.

På E-commerce Park har det hänt en del i veckan också, en av de roligaste sakerna var tisdags eftermiddag som var vikt åt Pineberry som var och föresläste om annonsering på Facebook. Visserligen något jag redan behärskar ganska bra, men det är alltid bra att sitta med på sådana saker, för alltid kan man plocka upp lite tankar och funderingar som jag har nytta av senare.

pineberry
Salen var i praktiken fullsatt, har aldrig hänt innan och tyder verkligen på hur bra arbete E-commerce Park har gjort med att profilera sig och sälja in eventet, snyggt jobbat

 

Efter Pineberry var det dags att slänga sig i bilen och köra till Ängelholm, där Skånska E-handelsnätverket hade nätverksträff hos Räckesbutiken, verkligen ett inspirerande företag.

rackersbutiken

Räckesbutiken har verkligen haft en fantastisk och lönsam tillväxt, vuxit med eget kapital och mer eller mindre fördubblat sin verksamhet år efter år och detta med egen produktion, och allt de säljer är “custom” skräddarsytt av kunderna via deras ehandel. Fick väldigt mycket med mig därifrån då Räckesbutiken och JS Energi har mycket gemensamt på marknaden med både B2C och B2B samt att det är få återkommande kunder, då man bara har behovet att handla en gång.

truckrace
Skånska Ehandelsnätverket hade också en Truckrallytävling, ett spännande inslag och ett fantastiskt väl anordnat event av Räckesbutiken.se

 

Annars har jag tillbringat en del tid i stugan, gjort färdig ett trapprojekt som jag påbörjade förra helgen, men också varit på musjakt (har en massa möss i stugan) och arbetat en hel del därifrån. Att installera bredband var nog en av de bättre ideerna jag haft, kommer vara helt fantastiskt att tillbringa sommaren där med både fritid och arbete 🙂

katten
Katten snyltis följde med stugan, frågan är om han inte mer mänsklig än vad jag är i sitt beteende. Synd bara att han inte fångar våra möss
stuganarbete
Är ju inte riktigt anpassat i stugan med arbetsplats, men med stearinljus, bredband och en kikare att titta efter hjortar med så funkar det bra

 

Nu är det snart dags att byta tåg för vidare färd till Kristianstad, så det får räcka för nu 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Lämna ett svar