Varför indexerade Google bara 50% av shoppen? – Ehandelsprojektet Del 24

I del 24 av mitt ehandelsprojekt #borgmansehandel2021 där vi under ett år bygger en ehandel från grunden har vi nu nått avsnitt 24 i serien och är nu 1 år efter starten. I nästa avsnitt avslöjas om serien får en fortsättning eller inte.

I denna delen går vi igenom och tittar på det felet som upptäcktes i avsnitt 21 I det avsnittet upptäcker jag att mer än 50% av alla sidorna är inte indexerade medans jag går igenom grunderna i Google Search Console.

I detta avsnittet går jag till djupet med det, vad är det för anledningar som kan leda till det och hur löste jag problemet? Klippet hittar du här: https://youtu.be/TNA61AOeWX0 eller genom att klicka på bilden nedan

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar