Välkommen till min nya blogg

bild

Välkommen till min nya blogg. Denna bloggen ersätter min gamla som finns på blogg.borgmansantikt.se.

Varför blir det en ny blogg? Jo min gamla blogg har funnits sen 8 år tillbaka. Den skapades som en förlängning av Borgmans Antikviteter och skulle användas för att göra djupare reportaget runt någon designer, antikt eller liknande.

De senaste åren har däremot mitt liv förändrats, Borgmans Antikt lever kvar men jag har själv börjat brinna mer för företagande i allmänhet, men också personlig utveckling och ledarskap och de senaste 2 åren har bloggen mer och mer fått den inriktningen och jag tyckte nu att det var dags att låta bloggen få en ny design, nytt namn som är direkt kopplat till mig och inte ett företag och dessutom en tydligare inriktning.

Jag hoppas ni kommer gilla denna lika mycket som ni har gillat den gamla och jag kan lova er att jag kommer skriva lika mycket om saker som jag gjort tidigare, men antagligen försöka uppdatera oftare.. ja jag vet, lättare sagt än gjort.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar

Stäng meny