Valborg med mera

Är ett bra tag nu sen jag skrev senast, faktiskt ända sen i torsdags, anledningen är ganska enkel, jag började bli riktigt förkyld i torsdags kväll och i fredags var jag sängliggande hela dagen och sen blev det inget skrivet igår, då jag var riktigt riktigt trött. Men vi tar det från början 🙂

Torsdagen började med ett riktigt intressant möte i Kristianstad med en potentiellt blivande samarbetspartner till JS Energi Service och sen gav jag mig av till det traditionsenliga valborgsfirandet utanför Kristianstad

IMG_7973

Tyvärr började jag redan på torsdagskvällen känna mig riktigt förkyld och på fredagen hade det verkligen brutit ut så hela fredagen blev liggande på soffan och tittande på tv och vilande.

Igår kom lördagen och jag mådde lite bättre så det blev en runda till Ikea för att köpa lite möbler till vår stuga, tyvärr efter allt lastande och släpande fick jag gå och lägga mig igen, riktigt riktigt trött och jag tror nog jag sov i alla fall i 14 timmar totalat igår och inatt

IMG_7987

All denna sömn gjorde att jag idag faktiskt har känt mig ganska pigg fast jag är snorig som tusan, men det går att leva med så vi gav oss iväg till stugan för att packa upp alla möbler och faktiskt börja göra det bebott inne i stugan.

Mina föräldrar kom på besök också så vi proveldade i brasan och tog en liten kaffepaus innan vi fortsatt i ordningsställa vardagsrummet, inte helt illa måste jag säga.

IMG_7989 IMG_7991

Nu däremot är det dags att fundera på att gå och sova, tänkte ta ett ganska tidigt tåg in till jobbet imorgon, ganska mycket att göra så en tidig start är bra 🙂

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar