Vad har jag lärt mig idag?

IMG_9854

Tänkte att denna veckan köra ett tema på bloggen där jag utifrån vad jag har varit med om på dagen och kvällen berättar om 2 saker jag har lärt mig, kommit till insikt om eller något liknande.

Idag har jag träffat Beepsend ett företag som sysslar med att använda SMS som ett verktyg för att hjälpa företag att nå ut. Min största lärdom av det mötet är att vi i Sverige när jag jämför med hur mycket sms används bland annat i Australien ligger långt efter och att vi svenska företagare generellt är väldigt försiktiga i att använda sms för att förmedla budskapet.

Min andra lärdom idag är att det finns något som heter Fat Fingers och är ett problem med hur man skriver på ett mjukvarutangentbord på smartphones som egentligen handlar om att du tror att du trycker på en knapp men egentligen trycker på en annan och att det är ögat som lurar dig.

Så idag har jag alltså lärt mig om sms och fat fingers, ja förutom mycket annat och dessutom hunnit med att skaffa mig lite nya bekantskaper också 🙂

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Kommentera

Stäng meny