vad är normalt?

define_normal

Det finns ett uttalande som lyder “Normal is an illusion, what is normal for the spider is chaos for the fly”. Detta är ett citat som jag ibland tar fram när jag sitter och önskar att kan det inte någon gång bli en normal dag? Vad är det då jag önskar? En normal dag för alla eller en för mig?

Om man tar grunden i citatet ovan så med största sannolikhet blir en normal dag för mig en onormal dag för andra, så det kanske inte är så bra som chef och ledare att önska en normal dag, då det blir en onormal dag för alla andra 😉

Skämt åsido. Men vad är egentligen en normal dag för mig? Det enda jag kan tänka mig är en dag som går precis som jag planerat, jag blir inte avbruten av något och telefonen ringer inte, men å andra sidan det är ju inte en normal dag, det skulle vara en drömdag, en dag som aldrig har inträffat och antagligen aldrig kommer att inträffa och om det kommer att inträffa kommer antagligen jag bli uttråkad av den dagen.

Var vill jag då komma med detta? Jo jag har själv börjat tillämpa en ny teknik för mig själv, får helt enkelt se om den funkar efter några veckor, och det är att inte önska mig någon normal dag, för den finns inte, utan min normala dag är den dag som jag inte kan förutsäga vad som sker.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Lämna ett svar