Utbildning

Nu är snart klockan 18, och jag ska ta och lämna kontoret för att åka ner till stan och hämta min älskade fru och vi ska bege oss till stugan för att arbeta där lite ikväll (är i alla fall tanken, sen får vi se hur det blir 🙂 )

Dagen har annars gått i utbildningens tecken, lagt ganska mycket tid på att utbilda mig mer inom Googles olika tekniker runt annonsering och i synnerhet skaffat mig betydligt bättre kunskaper inom remarketing, ett område som jag hade ganska bra koll på, men saknade spetsen, nu känns det betydligt bättre.

Foto-2015-06-11-17-51-21

Ni kanske undrar vad remarketing är? Jo det är det som gör att julklapparna till er älskling blir avslöjade om ni lånar ut er dator till dem, med andra ord, den tekniken som används för att visa annonser för er som är kopplade till det som ni precis var inne och tittade på i en e-shop eller kanske till och med köpte. Klart att visa en annons med exakt samma sak som ni redan köpt är det som klassas som dålig remarketing, dock ändå ett faktum att det är ganska ofta så det används idag.

Nej nu måste jag koppla ner mig, ser att klockan är 18 nu…..

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar