Trött men glad

Dagen började redan kl 0700 i Malmö med maxa Malmös nätverksträff där jag träffade många gamla bekanta ansikten och en hel del möten i framtiden bokades. Förutom det så var Johan Andersson, vd för Mellby gård där och berättade om hur de jobbar med investeringar, accelereringar och hur det är att vara andra generationen i ett familjeföretag.
Det var ganska intressant att höra honom berätta om vad som gör att deras generationsskifte på vd posten har gått så bra, och i praktiken om man tolkar lite så är det 2 tydliga saker som sticker ut och det första är att han och hans brödrar inte gått direkt in i det utan har skaffat sig rejäla utbildningar och gjort egna karriärer först och det andra är att man släppt in externa personer i sin styrelse vilket skapar dynamik. Man kan ju inte annat än imponeras av ett företag som omsätter 5 miljarder och gör 1 miljard i vinst.

IMG_0852.JPG

Dagen fortsatte sen med en massa adminarbete samtidigt som jag förhandlade om köpeavtalet på fritidshuset som vi tittat på och glädjande nog så träffades vi kl 16 för att skriva på köpekontraktet, är dock lite formalia kvar innan det är 100% klart, bland annat lite runt arrende och föreningar. Men det ska mycket till för att vi inte ska få tillträde till detta fantastiska lilla hus i början på maj.

IMG_0851.JPG
Nu är jag riktigt riktigt trött och ska gå och lägga mig redan nu, var längesen jag gick och la mig redan kl 22 men nu behöver jag verkligen sova känner jag.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar