Todo lista

Varje dag har jag i princip en todolista som jag går upp 06.15 och sätter ihop. Den innehåller både stora och små saker som ska göras, denna listan följer sen mig hela dagen, varje sak jag kommer på som behöver göras hamnar på den.

Idag har det däremot varit en sådan dag, då faktiskt i praktiken inget på listan har blivit av på grund av positiva saker. Bland annat har vi satsning på JS Energi att börja sälja Nibe reservdelar gett bra resultat, så pass bra att eftermiddagen fick vi åka upp till Nibe i Markaryd för att hämta fler varor som har beställts i helgen och idag. Nu har vi i alla fall fått iväg allt som beställts idag och i helgen, dvs vi är helt back on track men det innebär att min todolista verkligen inte höll.

När jag kom hem, blev det däremot att ge oss ut i svamskogen för att plocka lite svamp, har ju skrivits mycket om hur mycket svamp det är i markerna, dock gäller det inte vårt svampställe, där får vi nog vänta ett tag till, det mesta var inte så stort ännu, men det blev i alla fall lite kantareller så vi fick ihop lite svampsmörgåsar till oss till kvällsmat.

Foto-2015-07-20-19-16-33 Foto-2015-07-20-20-19-38

Imorgon blir det en heldag på kontoret, då måste jag beta av lite på todolistan för att kunna komma vidare med de punkter som ligger där.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Kommentera

Stäng meny