Tiden rusar iväg

klocka

Har precis avslutat måndagskvällens obligatoriska ledningsgruppsmöte när jag inser att klockan är 22 och jag faktiskt har hållt på att arbete mer eller mindre konstant sen kl 06.00 imorse och jag har haft riktigt kul hela tiden.

Idag har jag haft ett möte med ett logistikföretag för att diskutera förutsättningar för framtida samarbete inom E-handelslogistik samt lite visionärt tänkande om var världen är på väg. Efter det var det dags för ett lunchmöte med ett av sveriges större bussbolag för lite allmänna diskussioner runt säljorganisationer, CRM system och annat som gav både mig och den andre mycket energi men också mycket att tänka. Det är viktigt tycker jag att man tar sig tid till att ta dessa möten som inte har några riktiga syften förrutom att faktiskt få igång gärnan och tänka i nya tankebanor, jag har många tankar och ideer med mig från detta mötet.

Eftermiddagen avslutades med att jag träffade en potentiell ny investering, vi har en hel del kvar att titta på och utvärdera så vi får se var det hamnade, men även ett sådant möte ger mig mycket energi för att sen fortsätta.

Efter det begav jag mig till Helsingborg för att åka in till vårt nya kontor på E-commerce Park och ha en workshop rörande en av E-detaljs nya kunder och förbereda oss för ett kundbesök innan det var dags att sätta mig på tåget hem och ta tag i fakturering och sen som jag nämnde först avsluta dagen med ett ledningsgruppsmöte och nu detta blogginlägget.

Ja så kan en dag i mitt liv se ut just nu, det är helt fantastiskt roligt, riktigt spännande och hela tiden nya utmaningar, samtidigt som det känns lite som om jag ligger efter med flera saker som måste ordnas, men det tar vi ikapp i påskhelgen 🙂

Nu däremot ska jag ta och hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen med en bok, det är i alla fall min tanke……

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar