Tid eller fritid?

Foto-2015-06-29-13-52-22

Här har jag tillbringat eftermiddagen på möte med ledningen i ett riktigt spännande företag, sista mötet innan semestern?

På tal om semestern, läste precis detta blogginlägg från fantastiska Kelly Odell rörande insikter om tid: http://kellyodell.se/5-insikter-om-tid/

Finns så mycket att säga om ämnet, men jag tycker att Kelly Odell har gjort en fantastisk sammanfattning. Det är så rätt, det finns ingen tid som heter arbete eller fritid, då faktiskt all tid är fri tid, det är bara en fråga vad du väljer att göra med den.

Så här inför att många personer går på semester, hör man när man pratar med dem, vilka planer det finns, hur många böcker man ska läsa, hur mycket man ska renovera på huset osv osv……..

När sen semestern är slut och man frågar dem om de är utvilade får man ofta svaret att så inte är fallet och att man inte har hunnit med så mycket man hade tänkt att göra. På vilket sätt är då den tiden Fri Tid kan man undra? Den är ju lika planerad som när man arbetar, och det är väll få som tycker att allt man har att göra hemma är jätteroligt, kanske till och med vissa moment på arbetet är roligare, men ändå är det Fri Tid hemma, konstigt det där.

Ja varför skriva mer, gör istället som jag, läs Kelly Odells blogginlägg, det är tänkvärt.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar