Språngbräda

espre

Sitter på Espresso House nu efter en tågfärd till Helsingborg. Varit i Malmö och suttit med på en Språngbräda som ett riktigt intressant bolag körde.

Med Scand Group är jag med i Connect Syd som är en organisation som har som syfte att hjälpa företag att växa, jag är även mentor inom just Connect Syd och träffar via det massor med riktigt kul och intressanta människor.

Språngbrädan idag var superintressanta, jag älskar företag som verkligen löser ett problem och det gjorde detta bolaget. Att lösa ett problem underlättar verkligen om man ska driva ett företag och ju mer personligt problemet är desto mer är man villig att köpa en produkt som löser det, och det är något som man alltid ska sträva efter i alla fall man om man ska göra mig intresserad i bolaget. Kan jag dessutom själv identifiera mig med smärtan, så blir jag ännu mer intresserad.

Nu är det däremot fredag kväll, snart är jag hemma och då blir det Tacos, så som en fredag ska vara och kanske även att titta på Minioner filmen, har hört att den ska vara riktigt riktigt rolig 🙂

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar