Språkcafé

Hade inte så mycket att skriva om på bloggen igår, så det blev inte heller något, har kommit på att har jag inget speciellt att skriva ska jag heller inte göra det, utan det blir bara när jag har tankar, funderingar eller gör något riktigt spännande och utmanande, och måndagen var helt enkelt bara riktigt roligt, men inget speciellt.

Idag däremot har jag varit på en av de mer inspirerande sakerna på länge, nämligt Språkcafe.

Screen Shot 2015-11-24 at 21.16.48

Språkcafe är en träff där personer med utländsk härkomst som håller på att lära sig svenska och har ett företag, tankar på att driva ett eller har kanske gjort det i sitt hemland träffas tillsammans med svenska entreprenörer över en “fika” och pratar affärsideer, företag och annat som man som företagare har i sitt huvud. Självklart sker hela fikan på svenska i små grupper, så att alla får en möjlighet att berätta, fråga och få tips på hur man åstadkomma vissa saker. Då det är mycket ehandel, webb och liknande för mig så fick jag också många frågor om just de bitarna, men gud så inspirerande det var att höra vissa av affärsideerna och tankarna som finns, hoppas verkligen att de genomdrivs då jag tror det finns marknad för många av dem.

Språkcafeet är varannan vecka och jag kommer definitivt vara med nästa gång också, detta vill jag inte missa, och jag vill även tacka Dan Nilsson och Karsten Deppert för att ni bjöd in mig och jag fick vara med i detta fantastiska som ni skapat.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar