Sortera, ordna och planera

Igår blev det inget bloggan, däremot ägnades hela dagen åt sortering och röja upp bland papper och annat. En av sakerna som dök upp var detta kvitto som jag inte hade tittat närmare på innan, men om ni läser noga och kollar på hur mycket moms han önskar redovisa blir man lite misstänksam 🙂 Nej jag tror jag ska undvika Bilsan Taxi i framtiden trots att jag fick bra pris

Foto-2015-01-07-22-37-38

Idag har varit en dag som fortsatt i planeringens tecken, men också har en del av de sakerna för det nya projektet som planerades i måndagskväll nu satts i verket, bland annat har ett lagerbolag köpts in av Scand Group för en ny investering. Kommer bli en spännande resa för det nya bolaget, där jag snart kan berätta vad det kommer att syssla med.

Tyvärr på det mindre positiva så har jag haft stora problem med mitt knä, någon muskelskada de senaste dagarna och jag har haft riktigt riktigt ont. Däremot verkar det nu börjar släppa lite så i slutet av veckan kan jag kanske gå och träna igen, för det har jag varit sugen på både ikväll och igår.

Nu ska jag skriva ett lånebrev för ett projekt och sen blir det dags att gå och lägga sig…

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar