Skodesigner med världsansvar

Foto-2016-01-12-11-17-52

Bilden ovan kommer från Sofie Blys atelje. Jag var på besök idag hos Sofie Bly, då hon är en av våra senaste kunder på E-detalj.

I slutet av November drog vi igång hennes E-shop, en ehandel som jag själv tycker är riktigt bra, lätt att använda och dessutom snygg.

Screen Shot 2016-01-12 at 20.41.27

Det är alltid utmaningar att bedriva ehandel när man jobbar med premiumvarumärke, vilket verkligen Sofie Bly är ett. Det viktigaste just när man jobbar med Premiumvarumärke är att säkerställa att alla kanaler på marknaden harmoniserar och att en eshop blir den slutgiltiga platsen för att avsluta sitt köp.

Idag hade vi ett möte i hennes studio som ligger på det fantastiska Magasin 36 i Höganäs, har ni inte varit där tidigare rekommenderar jag att åka dit och äta en bit och dessutom besöka den fantastiska saluhallen som också ligger där och varför inte passa på att besöka alla andra butiker där är. Men nu tillbaka till detta med varumärke och Sofie Bly.

Idag la vi upp strategier för hur vi ska stärka varumärket med hjälp av sociala medier, hur vi ska nå rätt målgrupp och hur vi arbetar runt mätning, uppföljning och förändring för att sen mäta och följa upp igen.

Jag kommer skriva mer om Sofie Bly i framtiden, då det är intressant med hennes ansvarstagande del i det veganska, de ekologiska tankarna och hur man får ihop det till en hållbar och tidlös design, något som sen verkligen är en utmaning att bära ut online, men vi ska nog lyckas. Första steget att bygga en site som skapar förtroende och dessutom få relevansen att stämma mot målgruppen är avklarad nu handlar det om att driva trafik, och inte vilket trafik som helst utan rätt trafik som kommer att handla…. vi får se hur det går 🙂

Men nu ska jag packa ihop mig, har nämligen varit och gjort vid duschkabinen nu i 2 dagar, då silikonen behövdes bytas ut, första gången jag silikonar så mycket, men jag måste säga att trots det var första gången var jag riktigt nöjd med det, ska dock bli intressant att se om det håller tätt också 🙂

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar