Sitter på bussen

Sitter på bussen hem efter en riktigt riktigt bra dag.

Dagen började med ett möte som kan bli ett riktigt bra framtida samarbete, i alla fall kommer det lösa migreringen av mailet i ett av bolagen jag jobbar med 🙂

Sen möte en en partner till JS Energi och planering för framtiden för att sen slänga mig i bilen ner till Landskrona för att träffa en ny kund och diskutera lite intressanta projekt varpå en logistisk utmaning sen tog mig till ecommerce park och sommarmingel som sen övergick till sommaravslutningen för skånska ehandelsnätverket där vi minglade mycket men lyssnade också på Peter Höjman som berättade om vilka fällor man ska undvika som ehandlare, intressanr och helt i linje med mina tankar, men låt mig spara det till en annan gång.

Snart är jag hemma, en snabb dusch sen hopp i sängen för att sen vara på kontoret kl 07.30 för test då vi inatt gör en stor uppdatering av kassafunktionen på E-Detalj.

Posted using Tinydesk blog editor

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar