Singla slant…

11393088_860665677336697_7113632627694607748_n

I eftermiddag har jag varit på Young in Business nätverksträff i Helsingborg. Young in Business är ett nätverk som funnits ett tag och som har fokus på de som är “unga i affärssinnet”, något som passar mig 🙂

En hel del trevliga och smarta människor träffades och lite möten bokades för att se om vi kan hitta något samarbete i framtiden, dessutom riktigt bra diskussioner.

Efter det bar det iväg till Mollbergs i Helsingborg för att träffa en god vän som behövde lite råd och det löste vi till slut med slantsingling 🙂

Singla Slant tänker ni, verkar ju vara ett bra sätt att ta beslut!!! Ja det är det faktiskt om man gör det rätt 🙂

I många fall då man ska ta beslut har redan magkänslan och huvudet tagit beslutet, men det baseras på känsla och inte fakta, tro det eller ej, magkänslan har väldigt ofta rätt, betydligt oftare än vad logik har, kalla det intution eller vad ni vill, men ni känner nog igen er.

Vad menar jag då med singla slant? Jo om ni har ett beslut att ta, välj vilken sida på slanten som är det beslutet och välj att fortsätta som vanligt på den andra sidan. Ge slanten till någon annan och låt dem kasta upp den i luften, be dem fånga den men inte visa den för dig (funkar bäst om de faktiskt inte behöver instruktionerna). Under tiden slanten är i luften kommer du med största sannolikhet hoppas på det ena eller andra, välj det som du hoppades på, det är med största sannolikhet rätt.

Bäst effekt blir det om någon gör det på dig och du inte vet om det, men den tanken är ju borta nu dock kan jag ge detta som tips till er coacher där ute, prova det, era adepter kommer bli förvånnade över hur många problem de löser.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar