Sälj mer på din ehandel genom att läsa Svenskarna och Internet 2021

Jag har många gånger analyserat Svenskarna och Internet som ges ut av Svenska Internetstiftelsen. Detta året är det så mycket ehandel i den och sociala medier vilket gör att rapporten innehåller riktigt mycket guldkorn för en ehandlare.

Självklart har jag gått igenom den och i 2 delar kommer jag titta igenom de delar som är nyttiga för en ehandlare, göra en analys av den och ta fram förslag på hur jag kommer använda kunskapen för att ta nästa steg i mina ehandelshoppar. Allt det hittar du i ett klipp som finns här: https://youtu.be/_BNlnh81SU8

I del 2 kommer jag titta igenom den delen i rapporten som är sociala medier och som utgör en stor del av rapporten, vilket gör att den blir ett eget avsnitt.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar