Projekt i stugan..

Sen vi tog över vår stuga i början på april har projekten avlösts varandra, själv har jag haft mycket fokus på trädgående, stengångar och bygga stenmurar samtidigt som min älskade fru har fixat till allt inuti så det är helt fantastiskt (vi har köket kvar, men det blir ett vinterprojekt)

Idag däremot har jag börjat ge mig på baksidan av stugan, där har det mest varit mossa, gräs, murgröna och andra växter som har fått regera fritt. Dock har jag inte fått några ideer ännu på vad som ska göras där sen när allt är uppröjt, men det kommer nog när uppröjningen är klar

Foto-2015-07-12-15-46-59 Foto-2015-07-12-16-13-27

Det är verkligen ett skitigt jobb att rensa upp där, men det blir riktigt bra, längsbak i bilder ser man hur det såg ut innan rensningen och här framme det som redan är rensat, nu får vi se när jag fortsätter, tänkte bli klar med det under kvällarna i veckan.

När jag kom hem var jag tvungen att göra lite matlådor för veckan, då det var tomt i frysen, så det blev en jätteportion med pasta och kyckling.

Foto-2015-07-12-19-24-46

Nu sitter jag och tittar lite på netflix, men snart är det dags att gå och lägga sig, har mycket att göra imorgon och tänkte faktiskt också försöka få till ett blogginlägg jag funderat på ett tag om vad som händer när engagemang vänds åt rätt håll, vi får se om jag får till det imorgon.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar