Problemen i världen

När man är här nere i Australien slåss man flera gånger av hur likt Australien och sverige är. Denna krönikan i en australiensk tidning fick mig verkligen att fundera över det

IMG_5441.JPG
Kort kan man säga att kvinnor och barn dör överallt i världen, ebola riskerar att bli en global epidemi som kan leda till massdöd, men vad är det som gemene man sysslar med och bryr sig om? I de flesta fall sådant som är nära en och inte det som det verkligen skulle behövas energi till i världen.
Det kanske är en slump att jag fick denna boken direkt efter jag hade fått tidningen som krönikan är hämtad ifrån 🙂

IMG_5443.JPG
Man kan ju faktiskt undra är vi på väg mot jordens undergång?

Är jag då bättre än andra, nej verkligen inte! Jag försöker göra en skillnad men det är inte tillräckligt vilket jag också vet 🙁

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar