Prioritera rätt för att sälja mer

Att vara ehandlare innebär att man har miljontals med saker att göra och miljontals med förslag från andra som man borde göra, och de är oftast bra ideer och tankar som man får tips om.

Men att göra allt är inte möjligt och både som ehandlare och företag gäller det att kunna prioritera rätt. Fokus för mig när det gäller prioritera rätt är att lägga 80% av min tid på sådant som genererar försäljning på kort sikt och 20% på sådant som är mer långsiktigt.

I denna videon går jag igenom mer i detalj vilka saker jag gör när jag arbetar med mina 80% som är Need to do och vad gör jag i mina 20% som är Need to do. Videon hittar du här: https://youtu.be/fdCNtvk7rgg

Hur prioriterar ni, vad skiljer era prioriteringar från mina prioriteringar? Kommentera gärna här, på Youtube eller varför inte på min instagram.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar