Planering och framtid

Dagen började idag kl 06.15 med att börja beta av todolistan, tyvärr hann jag inte med så mycket jag skulle innan det bar iväg på projektmöte runt JS Energi och expansionsplanering, bra möte och många idéer bollades. 

Efter det bar det iväg till entreprenörsdagen i Båstad som tjuvstartade idag, tyvärr kom jag dit lite senare än planerat och missade föreläsningen om crowdsourcing, däremot fick jag istället ett riktigt bra samtal med småföretagarnas riksorganisation samtidigt som jag också skänkte en vinst till deras lotteri, en vinst som innebär 2 timmars gratis rådgivning från E-Detalj till den som vinner i deras lotteri på onsdag. 

Efter lunchen (som jag inte hann med) var dags för dagen stora behållning, en föreläsning om franchise och franchisegivande, en föreläsningen som verkligen ligger rätt i tiden utifrån ett av projekten jaär inblandad i, inte nog med det föreläsningen var riktigt bra, informativ och givande. 

  
Tyvärr kunde man inte säga samma sak om nästa föredrag, som skatteråd för företagare, ett föredrag som hade många besökare, men som lovade mycket och gav lite….. Tyvärr……

Kvällen har ägnats åt en riktigt riktigt tråkig sysselsättning, nämligen fasadtvättning av fritidshuset, en sida är nu klar, riktigt tråkigt som sagt var, men verkligen behövligt. 

Nu dags att göra sig redo för sängen, imorgon är en ny dag och klockan ringer 06.15 och det är mycket som ska hinnas med. 

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar