Partnerträff med IVT

Foto-2016-04-28-20-25-03

Sitter nu på ett hotell där jag har tillbringat många dagar, veckor och timmar. Nämligen Scandic i Örebro, de senaste dagarna har jag fått tillbaka känslan jag hade på Atea med att resa mycket, och jag måste erkänna jag trivs verkligen med denna typen av resande, så jag måste nog erkänna att jag saknar det lite.

Har varit 2 dagar på IVTs partnerträff som i år hölls på Kolmården, verkligen en fin inramning för en sådan kickoff.

Foto-2016-04-27-11-05-00

En bättre inramning och en bättre talarscen än delfinariet får man leta efter. Här fick vi höra Kolmårdens VD berätta om Kolmårdens resa, mission och hur de bygger europas största berg och dalbana av trä.

Foto-2016-04-27-11-36-10

Annars har dagarna innehållit allt som hör en sådan här träff till. Lite uppträdanden, mycket produktinformation och en hel del fest med trevliga samtal och dialoger.

Foto-2016-04-28-07-37-47

Imorse vaknade jag upp till denna utsikten, sämre utsikt kan man verkligen ha, bara synd att solen inte var framme och att jag var piggare, men 4 timmars sömn är ju inte så illa det heller.

Foto-2016-04-28-11-56-33

Ett av de mer intressanta passen var av en riktigt vass entreprenör som pratade om hur just bergvärmetekniken är framtiden. Det pratas mycket om fjärrvärme och dess effektivitet. Finns också en del saker som gör att faktiskt kommuner försöker tvinga på invånare denna lösningen, men vad jag lärde mig idag, är att det finns en miljöaspekt i det hela, där de verkligen inte lirar i samma dimension och där CO2 utsläppen är 50ggr högre med fjärrvärme.

Foto-2016-04-28-12-17-12

Träffen avslutades med Jan Bylund som höll inspirationstal om hur man ska berömma varandra, sig själv och genom att faktiskt ge beröm bygga en bra företagskultur.

Efter detta var det dags för mig att slänga i mig lunchen (4 minuter) och sen hetsköra till Örebro för att där träffa en gammal kollega till mig som nu är inne i webbranschen och undersöka möjligheterna för ett samarbete. Verkligen spännande att träffa honom och det kan nog bli något bra av det hela.

Nu däremot ska jag lämna min öl, gå upp till sängen och antagligen somna ganska snabb, för jag är riktigt trött.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar