Ointressant dag

Har varit en ointressant dag ur synpunkten att skriva här, men jag har faktiskt inte så mycket att skriva om idag, så det blir ett ointressant inlägg. 😉 

Har varit mycket administration idag, i synnerhet JS Energi Service där vi nu är helt up to date med all fakturering och redovisning. Det har också varit mycket telefonsamtal idag, avstämningar och hektiska planering i ett av projekten. En trevlig sak var att dagen faktiskt avslutades med ett trevligt möte med Johan på IVT där vi gick igenom vad vi gjort i JS Energi Service och vad nästa steg i planen är, ett bra möte. 

Förresten, jag kan ju faktiskt skriva om ett möte jag hade igår med grundaren av Finders Chamber. Finders Chamber är ett nätverk som är väldigt inspirerat av amerikanska nätverk och deras uppbyggnad. Intresserad av att veta mer? Googla på Finders Chamber. 

Nu när jag tänker på det så hade jag ju ett Skypemöte nu ikväll där jag kunde få nytta av all den kunskapen jag har samlat på mig under åren i IT Branschen när det gäller partnerarbete mot de stora jättarna i den branschen, riktigt kul möte faktiskt. 

Som sagt var det finns inte så mycket att skriva, å andra sidan visade det sig att det var en del ändå, ja ja det blir i alla fall ingen bild 🙂 

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar