Nytt år

IMG_0801.JPG
Då var det ett nytt år och nya möjligheter.

Vad kan man då säga om år 2014? Ja, för mig tror jag man kan kalla det ett mellanår, det är många saker som jag har skapat som en grund för framtiden, men det är också en del av de projekt som jag har ägnat en hel del tid åt som verkligen inte har utvecklats så som jag har önskat och det är väll tveksamt om de kommer att göra det. Året 2015 måste jag verkligen utvärdera i synnerhet ett av projekten och bestämma mIg för vad göra med det.

Hur gick det då med de mål som jag satte i början av 2014? Jo faktiskt ganska bra, det var 4 totala mål, och 3 av dem är klara medans ett är misslyckats, och helt klart är det för att jag inte fokuserade på det, men målet är fortfarande aktuellt så det lever vidare till 2015 och dessutom är redan aktiviteten klar för 2015 som gör att jag kommer uppfylla det.

Jag är ganska övertygad om att 2015 blir året då en del av projekten jag är delaktig i kommer att börja ge avkastning, ser ju till exempel redan nu att E-Detalj verkligen lyfter och att vi med at ta hand om ehandelsprocesserna faktiskt har hittat ett erbjudande som det finns ett behov av på marknaden.
Jag tycker att denna bilden här nedan faktiskt, trots att en är lite floskellik passar in riktigt bra,

IMG_0802.JPG
Resten av denna dagen ska jag ägna åt att ta det lugnt, men också fundera över vad som åstadkommits under 2014 och mina mål för 2015.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar