Nytt år, nya möjligheter

Som många av er som följer mig har ni märkt att det varit dåligt med uppdateringar här, riktigt dåligt faktiskt. Anledningarna är många, en av de mesta har varit att jag behövt en paus från bloggen då jag kände att jag helt saknade inspiration men även att det varit så mycket annat runt om med mina olika projekt.

Känner dock nu att det är dags att göra en omstart på hela bloggen, med mer inriktning på det som jag verkligen tycker är roligt, dvs bygga företag, hjälpa företag växa, försäljning, försäljning via internet, investeringar och allt som rör E-handel och IT. Ska försöka få in en liten bit privatliv också, men där vill jag mest hänvisa till min instagram för att få reda på vad som händer i det privata livet.

Kommer under veckan som kommer göra en tillbakablick på ett vädligt händelserikt år, 2015, ett år som innehöll många snabba vändningar både privat, i yrket och som entreprenör, en hel del som jag inte nämnt tidigare kommer jag nämna i dessa inlägg, men det får ni se när jag publicerar dem 🙂

En sak jag redan nu kan skriva om är ett av mina projekt som jag jobbat med det senaste halvåret, och det är min senaste investering Four Spares AB. Four Spares AB driver i dagsläget mobil och surfplattereperationsbutiken Mobilkliniken på Stortorget i Helsingborg.

Screen Shot 2016-01-01 at 19.03.18

Mobilkliniken drivs operativt och ägs till största del av Marcus, som hanterar den dragliga driften och ser till att alla kunder får en förstaklassig service.

Vad sysslar då Mobilkliniken med? Jo vi har under året valt att fokusera på att ge företag och privatpersoner den absolut bästa servicen och reperationerna på Mobiltelefoner, smartphones och surfplattor. Hos mobilkliniken får man bara de absolut bästa reservdelarna, service medans man väntar om det är möjligt och dessutom 6 månaders garanti. Är du företagare är det självklart att du får servicen på faktura. Vi har redan nu tecknat upp många företag som utför sina reperationer hos oss, under tiden de väntar och mot faktura.

Under detta året då vi har jobbat mycket med att strukturera och fokusera verksamheten mot det vi har idag, har jag lärt mig massor med saker runt reperationer av smartphones och surfplattor. Visste ni förresten att det är enorma skillnader mellan en reservdelsskärm och en reservdelsskärm? Det kan vara allt i från hur touchen fungerar till hur de faktiskt ger färgåtergivning på displayen, och inte helt förvånande är de bästa de dyraste vilket kan vara bra att känna till när man köper t ex ett skärmbyte på sin mobiltelefon. Är det bara ditt barn som ska ha telefonen för att leka hemma med ska ni kanske nöja er med ett billigare glas, ett glas som är helt ok, men kanske inte håller jättebra om man tappar det och färgåtergivningen är sådär, men om det däremot är er egen arbetstelefon kan det kanske vara värt att lägga lite mer pengar på och få en originaldisplay med att vad det innebär i kvalitet.

Under 2016 ska det bli kul att se hur vi fortsätter utveckla mobilkliniken och Four Spares AB och hanterar alla de utmaningar som finns i vardagen, häng med här på bloggen så kommer ni få följa med mer på resan.

Förresten, här kommer ett löfte till från mig, man kan till och med kalla det ett nyårslöfte som är inspirerat av personer i min närhet på E-commerce Park, och det är att jag kommer vara mycket mer transparent med vad jag gör, tänker och sysslar med. Självklart finns det saker jag inte kan skriva om innan de är klara men det kommer bli mycket mer transparent.

Ha nu ett fortsatt bra 2016 och en skön Nyårshelg.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar