Nu väljer vi betallösning – Ehandelsprojektet Del 3

Då är det äntligen dags. I del 3 av mitt ehandelsprojekt #borgmansehandel2021 har vi nu kommit till tidpunkten då vi ska välja betallösning. Det är lite som den klassiska vad kom först? Hönan eller Ägget. Ska man välja plattform först och sen betallösning eller ska man välja betallösning först och sen plattform utifrån det. I detta avsnittet i mitt projekt tar jag er igenom hur jag har tänkt och gör mina val, kanske inte det som alla förväntade sig.

Det är vanligt att man inom ehandel väljer betallösning endast baserat på vad man tror behövs för att konvertera mest eller vad lägsta kostnaden är. Men sanningen är att om du är ett “startup” som jag simulerar i detta projektet med mina 50000,- så är faktiskt likviditet och snabba sälj det absolut viktigaste, och med det som grund i beslutsfattande så har jag nu tagit mitt beslut.

Klippen hittar du här https://youtu.be/LJeRZDMVUgQ
Har jag resonerat rätt? Kommentera eller skicka mig ett dm via instagram (andra kanaler funkar också).

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar