Nu händer det saker

Ja, nu händer det saker på JS Energi.

Screen Shot 2015-09-28 at 21.42.54

Vi har hållt på hela kvällen med rejäla prissänkningar på Nibes sortiment. Tack vare bra samarbete med leverantörer, effektiva processer och en bra volym kan vi nu sänka priserna på Nibe reservdelar med runt 20% på nästan alla artiklar.

Som om det inte är nog har vi även börjar sälja ut våra produkter som vi har tagit i retur på grund av felbeställningar, produkter vi har haft haft i lager på grund av att vi tagit hem dem för fotografering och andra varor som vi har på rea. För att optimera allt vi har, har vi valt att sälja ut våra reavaror via Fyndiq, vilket är en plattform som har bra fokus på just reavaror och fynd.

Screen Shot 2015-09-28 at 21.43.34

Sedan tidigare finns även JS Energis vanligaste produkter på CDon, på det viset når vi även andra kunder som normalt inte hittar till jsenergi.com eller kommer från de andra nordiska länderna, då vi via CDon även når Finland och Danmark.

Screen Shot 2015-09-28 at 21.44.13

Vad är då nästa steg för JS Energi, ja säg det… vi har mycket på gång, för att ge en liten teaser har vi fler tillverkare på gång in i sortiment, bland annat en aktör som är stora på luftluftvärmepumpar.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar