Nu händer det saker på Youtube

Det är sommar nu, jag ligger i hängmattan och precis som vanligt har jag väldigt svårt att bara ta det lugnt, så istället har jag bestämt mig för att starta en ny youtube kanal som ett komplement till den andra kanalen.

Den nya kanalen heter Life of Mr Borgman, med andra ord den handlar om mig, mitt liv och sådant som jag tycker om att göra i mitt liv. Egentligen var tanken med min första kanal att den skulle handla om just det, men det blev istället väldigt mycket ehandel i den kanalen och det gör att de som prenumererar och följer mig på den kanalen är inte så intresserade av att se mina andra äventyr och passioner (tror jag i alla fall) och på grund av det så blev det nu en helt ny kanal istället där jag kommer leka mycket mer. Mycket av det jag gör har jag med mig en kamera, och spelar in ganska mycket content men det kommer aldrig ut ens för vänner och bekanta då jag just inte haft en bra plattform att lägga upp det på, men det är det nu ändring på.

Just det förresten, den nya kanalen är dessutom på engelska, ett intressant experiment från min sida, där jag blottar mina kanske inte alltid så bra engelska kunskaper, men det ger mina vänner utanför Sverige en möjlighet att hänga med också. Så Prenumerera gärna på den nya kanalen om ni tycker att det kan vara intressant att veta mer om vad jag gör i mitt liv och mina andra passioner.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar