Mitt livs upplevelse

Sista dagen på semestern är nu klar och imorgon middag bär det av hemåt. Utan tvekan är det med visst vemod vi lämnar Nya Zeeland, landet vi inte visste något om men på 6 dagar lärt oss att älska och faktiskt blivit favoritlandet nummer 1 (gått om Sverige som är ett fantastiskt land det med).

Idag har vi haft en heldag med Terry Buckley, mannen som äger och driver absolut tours. Tillsammans med honom och hans bil, så hade vi en fantastisk dag och som tur var, var vi ensamma på trippen med honom, och vilka ställen vi fick se och uppleva. Det var mycket klättring och vandring men det var utan tvekan värt det.

IMG_9633

Nya Zeeland som land är det vackraste jag sett, så varierande, så grönt och ändå så välkomnande. Vi har på denna trippen endast hunnit med Auckland med omnejd, men kommer att komma tillbaka för antagligen en hel månad om några år.

IMG_9854

Bilden ovan är tagen när jag sitter på kanten på vattenfallet som är på bilden nedan…. en ganska läskig men cool upplevelse

IMG_9726

När vi kom ner till havet där det krockade med fastlandet och slog emot stenarna så blev det ett fantastiskt skådespel samtidigt som du inser hur liten du är och hur kraftfull moder natur är i förhållande till dig.

IMG_9987

Nu ska jag däremot hoppa i säng och se om jag kan få lite ordning på min förkylning, har nästa 30 timmar framför mig på flygplan och jag är dunderförkyld med lock för bägge öronen, misstänker att jag har den värsta resan i mitt liv framför mig imorgon, men vi får helt enkelt hoppas att det ordnar sig till imorgon.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print

Lämna ett svar