Mina tips till Postnords “Coronarapport”

Började leka med Ecamm live, tyvärr så orkade inte min dator med det tillräckligt bra, men det blev i alla fall ett 17 minuters långt klipp med mina tips inom varje område, vad hade jag gjort om jag bedrivit en ehandel inom dessa områden och hade fått en minskad orderingång?

Klippet hittar ni som vanligt på Youtube https://www.youtube.com/watch?v=OBlg-3OQ-UM Denna gången finns det också ett index, så ni kan hoppa rakt in i den bransch som ni är intresserad av. Vill också slå ett slag för 15 minuter in där jag resonerar runt leveranser, för en sak är säker, ehandeln kommer inte vara sig lik när vi kommer ut ur Coronakrisen.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email
Dela på print
Print

Lämna ett svar